Lycklig!

Vilken härlig dag! Jag har vart på strålande humör och kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket på jobbet senast! Har sån där goo träningsvärk idag... Känns mer normalt denna vecka. Nu så e ja super laddad att köra igång med träningen för fullt igen! Underbart! Är ledig imorrn.. Får se vad dagen har att erbjuda. Alltid händer det nått kul! :) Slänger in en bild på mina mysiga boots ifrån Shepherd! Älskar dom! Riktigt gosiga!

Bodypump pass nr 2

Efter en dag på jobbet var det helt underbart att styrketräna idag! Träningsvärken jag fick förra veckan har precis gett med sig så det var väl lagom och få en ny nu ;) känns skönt att äntligen vara igång igen! Nu längtar jag till nästa pass! Hittade en App till iPhone Igår- en peppapp! Va faktiskt lite rolig. Olof Rölander heter han som "peppar".. Allt från träningspepp till självförtroende peppning! Underbart en måndag morgon när det är lite halvsegt att åka till jobbet! Lyssna på han i 2-3 minuter och sen är du igång! :D När jag kom hem efter träningen idag fanns det en super god sallad och varma mackor på bordet! Underbart gott- tack älskling! Ha nu en mysig kväll allihop! Puss och kram ta hand om varann! <3

Ny favorit!

Jag har hittat nya favvon: kesella blandat med frysta hallon! Mums! Rekommenderas starkt! :) träningsvärken har äntligen lagt sig och jag kan gå normalt igen... Men min vänster arm strejkar fortfarande.. Fattar inte riktigt vad det är med den. Värker ända uppifrån axeln och ner i underarmen. Får vänta ett par dagar och hoppas att det ger med sig.. Nån överansträngning av nått slag.. Jag har bokat tid för ett nytt pass bodypump på måndag.. Lika bra och köra på nu när man har brutit ner kroppen så extremt som ja måste ha gjort.. Nu kan jag ju inte få sån extrem träningsvärk igen.. Nu e det bara att köra järnet! Beach 2012 here i come! :D

TrÄnInGsVäRk!!!!!!!!!

kan verkligen inte komma ihåg att jag har haft sånhär träningsvärk någon gång förut...ojojoj jag kan inte röra mig normalt över huvud taget! Tog 1,5 timme innan jag orkade ta mig ur sängen..haha jäkla tur att jag är ledig idag! blir nog inte många knop idag...har precis "satt" mig i soffan och ska ja upp så får jag rulla på nått vänster..vet inte hur det ska gå till..hehe ser nog lite lustig ut! ;P Jag brukar säga att man ska träna bort träningsvärk men kan man inte ens gå så vet ja inte hur det ska gå till..bilr en vilodag idag! kram på er!

snacka om...

ojojoj vilken träningsvärk jag har idag! känns rätt gött faktiskt! :) nu e det bara att tuta och köra! får bli en promenad idag så musklerna får värma upp sig lite! Ha en underbar dag! det ska jag ha, är nämligen ledig idag:)

Första passet!!

Nu är första bodypump passet avklarat! Så nu kanske bloggen kan handla om det den var till för ifrån början, alltså träning!! Nu efteråt känns det riktigt bra men Gud va jobbigt det va... Kan bara bli bättre! Tror inte ja kommer kunna gå imorrn dock ;) tänkte ja skulle väga mig och mäta på alla möjliga ställen på kroppen imorrn och se om det händer nått efter nån vecka :) målet är att vara snygg som sjutton på beachen i sommar! Får väl se hur det går... Följ mig här! Nu slapp i soffan. Det är jag värd!

Gott nytt år!!

Hoppas ni hade det lika kul o trevligt som jag hade det igår. Världens bästa vänner och älsklingen! Kan inte Bli bättre... <3 lite bilder från igår kväll :)