It´s a boy!!!

Stort Grattis till Malin & Anti som har fått en underbart söt liten kille- Devin! ♥

mysdag!

Vilken dag jag har haft...
lunch i solen med världens bästa vänner
bull/kladdkake-kalas
ritat med Nellie och Liam (Tessan underbara små charmtroll)
kollat lite pippi
Nu ska det lagas mat och mysas med C =)

Lediga onsdag=)

Ledig idag som vanligt på onsdagar. Har legat och dratt mig i sängen..underbart! har slängt in en tvätt och sitter och surplar kaffe=) ska sitta här och njuta en stund innan jag hittar på nått skoj.

man måste ju bara gå ut o gå i solen idag..strålande väder=)
får se om jag hittar nån promenadkompis annars får det helt enkelt bli en sväng med hörlurarna och massa bra musik! ♥
ska dock inte gå i mina Dr Martens idag..fick skavsår från helvetet men vad gör man inte för o va lite snygg...=P Köpte dom i London nu när vi var där..älskar dom!!

upp o ner =)

Va roliga!!
http://www.coolstuff.se/Hangande-Blomkruka?utm_source=Facebook&utm_medium=Banner&utm_content=Hangande-Blomkruka&utm_campaign=Facebook

Testing!!

Testing!!

androidskit??

Finns det ingen app till android telefoner så man kan blogga i mobilen?? eller finns det bara till iphone?
kollade runt lite och hittade wordpress. men då måste man skapa en blogg genom dom. och det vill jag inte. jag vill ju ha kvar min blogg.se
känns lite halvsegt om man ska behöva ha tillgång till en dator så fort man ska blogga..nån som vet???

Jensens Bofhouse

Tog en promenad i eftermiddags..var jätte skönt. var väl sådär en 6 veckor sen sist...har ju som sagt vart sjuk väldigt länge.
gick och mötte upp C när han slutade jobba. påväg hem gick vi förbi Jensens-båda två blev akut sugna på deras mat. så det slutade med att vi åt middag där!
mycket gott! tack älskling fär maten =)

kontroll

<a title="Milander -" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=207517&f=true"><img alt="Milander -" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=207517&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

When I Held Ya

Otroligt bra låt!!
http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=2078404&treeId=3020205

träningsblogg?!

Undra när man ska få börja träna egentligen..hade ju tänkt använda bloggen som en träningsblogg.
Men den har blivit mer som en sjukblogg det sista...men men det kommer väl.. håll ut! så fort ja kommer igång ska jag hålla er informerade om hur det är att vara träningsnarkoman =P
Jag är sjukt sugen på och börja träna Taekwon-Do igen!!

sex and...

Har legat i soffan hela dagen...känner mig sådär =S
men proppar ja i mig en massa tabletter så kommer det nog gå bra o jobba imorrn..för väl helt enkelt ta det lite lungt...

kollade på sex and the city..ojoj va man gråter till den filmen det hade ja glömt..hehe inte bra när man e förkyld. (ja nu e ja bara "bara" förkyld...SKA jobba imorrn-klarar inte och vara hemma mera.) alla hålen i huvudet blir ju ännu täpptare när man gråter så man knappt ser tv:n. men gud va bra den är! rekomenderar varmt=)

IGEN!?!?!

Jahaaa då har man blivit sjuk IGEN!!! Har feber och nyser hela tiden...kom igår smygandes på jobbet. var och köpte esperitox och kang jang. så nu jävlar ska JAG vinna denna gången.
Har vart sjuk så det räcker. tur att jag e ledig idag. ska ligga i soffan hela dagen och bara vila. ska inte vara hemma mer ifrån jobbet..men får ju typ ingen lön då..har fått ungefär haälften av vad jag brukar i 2 månader nu..känns väl sådär måste ja säga.
jag som var så glad att jag och älsklingen äntligen skulle vara lediga ihop i helgen nu när vi var friska och pigga båda två...men så kul ska vi tydligen inte ha..jaja..kryper ner i soffan under filten och kollar film idag! tror ja ska kolla på sex and the city filmen =)
så nu har jag klagat så det räcker!!
Hoppas ni mår bra iaf! man ska ta vara på dagarna mer när man är frisk och uppskatta dom..man gör tyvärr inte det..men fy tusan va skönt det är och vara frisk!!!
lova mig att NJUTA idag och ta vara på eran dag! ♥