Yeeeaahh!

Robyn var helt sjukt bra! sa javla grym!!! Idag har vi varit i Camden och shoppat...nar vi kom hem kaka vi lite mat och slockna i soffan allihopa=P bara ja som ar vaken nu.... far se vad om hander ikvall..antagligen blir det ratt lugnt..men har man semester sa har man ju! skont=)

Imorrn drar vi!! =)

Imorrn klockan 7.30 då åker vi till flypplatsen! ska bli skoj o komma iväg =)
Nu ska vi gå o köpa pizza...sen måste ja nog börja packa...vet inte ens vad ja ska ha med mig..=S ska ha så lite som möjligt med mig iaf..för vi ska till Primark imorrn=D hihi!  Ha en skojig helg, det ska ja!!! =D

London!

Hej mina vänner!
Idag är det onsdag och jag är ledig=) sitter och slurpar i mig massa kaffe..så himla gott! Ska strax göra mig iordning och åka till Gbg. ska till Marlene=) hon ska få fixa mitt rufs! får se hur ja ser ut när ja kommer hem! =)

Måste nog börja planera och packa lite smått idag..ska ju åka till London på fredag! ska bli sjukt kul! vi ska på Robyn-konsert. Coffe fick biljetter av sin pappa i födelsedags present! tack gulliga svärfar! =)
Ha en skön dag! det ska ja! lovar=)

Ja klara det!!!

Jag är så stolt över mig själv..trodde aldrig det skulle gå men joho då! haha Tjurruset 2010 avklarat! Det var riktigt jobbigt och jag är så öm i kroppen idag så ja knappt kan röra mig..men fyfan va kul det var! Väldigt svårt att beskriva hur det verkligen var...lättast att bara visa bilder:
http://www.marathon.se/bilder/bilder32.cfm

förkyld.....

Kan man ha bättre tajming än det här...neee! Fan att man ska bli sjuk när man ska "springa" Tjurruset på lördag....är hemma ifrån jobbet idag. Jag måste bli pigg NU! Har avancerat till soffan idag iaf..igår låg ja i sängen hela dagen..har bestämt mig för o jobba imorrn..så nu måste ja vila!!

löpbyxor

Var på intersport och köpte byxor till lördag...nu börjar det kännas på riktigt...och jag som blir mer o mer förkyld.....hur ska det gå?!

Så jävla bra va det!!

I fredags var vi på Volbeat..det var sjukt bra! Fick inte nog riktigt bara..vill se dom igen=P

I lördags käkade jag med jobbet på Babbel-alltid lika gott!! Älskar deras honungsgratinerade getost-Mums!
Sen satte vi oss i en taxi och drog till Gbg-Ladies Night! hihi alltid lika galet-tjejerna blir ju hysteriska så fort Martin går på scen..men han e ju rätt söt! och inte tala om Brolle =P
Så ja det har varit en väldigt lyckad helg...jobbade i söndags o igår..och här är ja nu..ligger i soffan, är ledig idag och imorrn, onsdag..
ska försöka bli av med mitt halsont för på lördag åker vi ju till Sthlm-Tjuruset!
fyfan vet inte vad jag har gett mig in på- men en sak vet ja det kommer bli galet!

Barnvakt

Sitter just nu hemma hos Tezzan & Steve. Är barnvakt åt 2 sovande barn=)

Längtar som en tok tills imorrn! ska bli sååå kul!
Ha en go kväll allihop!

Volbeat

Jag längtar till fredag! då ska vi på Volbeat-konsert ska bli sjukt kul! + en helkväll i Gbg med mina goa vänner=)
Tror det kommer bli en kväll att minnas! Yeeaahh!

På lördag blir det "party" med jobbet istället..middag på stan!
Sen ska vi på Ladies Night i Göteborg..alltid lika kul! men det får bli en rätt så lugn kväll för mig, för ja ska upp o jobba på söndag.


Idag är det onsdag och jag är ledig! väldigt skönt! har tagit mig en rejäl sovmorgon och ska nu ta o röja och städa lite här hemma. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! =)
Kram på er!