lediga onsdag=)

har haft en super mysig dag idag!
Sov tills ja vakna...käka frukost i lugn o ro och drack en massa kaffe=) tog en lång dusch och piffa till mig lite..sen vakna älskling (som oxå vart ledig idag)..vi packade våra träningsväskor..gick och åt på Peperoni. Åt en riktigt god grekisk paj. vi fortsatte mot knalleland..shoppade lite =) gick vidare mot gymmet och lyfte lite skrot..sen vidare för och sola en stund! vi gick hem fixade mat..sen kom Johan ...vi åt och har kollat på Avatar. den va riktigt bra!! Nu ska ja hoppa i säng..Natti!
Ajuste, ska lägga in lite kort ifrån Toarpa nån dag med..orkar inte pilla med det nu..finns även lite söta kort från djurparken i söndags..Gonatt!=)

Toarpakampen

Sitter o tittar ut genom fönstret..klaaar blå himmel=D kan ju inte bli bättre när man ska ut och gå 1 mil..
Återkommer med resultatet...här ska samlas steg!! =D
Ha en go dag!

hihi

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står....... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme...


supernöjd!

Idag har jag vart så himla duktig..har vart ute och gått i princip hela dagen. Började med och gå och mötte upp Tezzan och Nellie i knalleland, sen fortsatte vi mot Sjöbo och hämtade Liam på dagis. Vi gick ner till knalleland igen och sen upp till Tezz och tog en kopp kaffe. Vi gick sen ner till knalleland igen och shoppade lite på Gina...gick in till stan och solade=) jag följde sen Tezzan hem och vandrade vidare till knalleland igen...för o möta upp Coffe som slutade jobba..och sen gick vi hem..det blev totalt 21000 steg..nu har ja landat i soffan efter en varm och lång dusch..=)
Ajuste, det vräkte ner snö idag med....men det försvann lika fort..=)

Skor!!

hittade precis ett par skit coola skor på Nelly.com....blev lite kär..men ja skulle ju inte shoppa nånting denna månaden..har klarat mig så här länge ju..men tänk om ja inte köper dom nu...då kanske dom tar slut.....

Kaffe!!

Sitter fortfarande i  mysbyxor i soffan..är ledig idag=) dricker kaffe och kollar runt lite på nätet.
Vad ska man hitta på för nått kul idag tro? måste i vilket fall ut och promenera sen--måste samla steg=)
Have a nice day!

långpromenad

Har precis varit ute på en 7000-stegs promenad-gött nu känner ja mig nöjd-är nu uppe i 18661 steg.
Har jobbat idag men har bara stått i kassa så där blev det ju inte så många steg...så här såg min promenad ut:
helt underbart!!! =)

Lördag 17/4

Nu har jag vart himla dålig på och skriva ett tag men det känns inte som det har hänt så mycket skoj att skriva om. Jag har mest jobbat och när jag inte har jobbat så har ja legat hemma sjuk....men nu mår ja prima igen=D
jobbar denna helgen oxå..är ju egentligen inte min helg..men jag har bytt. Ska ju gå Toarpa-kampen nästa helg!
1 mil ska vi vandra..huuuur bra som helst eftersom vi håller på med en stegtävling på jobbet=)
Vi ska vara ute och stega i en månad..och minst 10000 steg om dagen..men ja vill helst ligga över 20000-tävlingsmänniska som man är=D idag har det dock inte blivit så många-är uppe i 15331 steg just nu..
Christoffers pappa och sambo är här och hälsar på denna helgen. väldigt trevligt och träffas..var länge sen.
Vi har varit och ätit middag på Jensens..alltid lika gott=)
Nu ska ja mysa med min sötnos i soffan!
ha en trevlig kväll!

Mys med Tezz

Jag,Tezzan, Liam & Nellie har haft en mysig dag-ätit lunch,druckit kaffe,kollat runt i lite affärer,fikat och druckit lite mer kaffe,vart ute och gått i regnet & provat lite solglasögon:
Cooling! rosa eller svarta??=)
Nellie gumman sov gott=)

Glad Påsk!

Ledig idag-en fredag!- känns lite konstigt...va ska ja göra idag då?!=P
Det får bli ett städryck!
Sen då? ringa en bror kanske? =)
Jobbar imorgon...9-16
Sen är jag ledig söndag,måndag,tisdag OCH onsdag...herregud..semester ju!=D
Ha en trevlig låååångfredag!